VEĆ SU SMISLILI I IME: Seka otkrila detalje trudnoće, a evo kako reaguje mali Jakov na vesti o prinovi!

Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem čeka bebu, a sada je progovorila o detaljima trudnoće.

Ona je istakla da se oseća božanstveno i da nema lepšeg osećaja, kao i je Veljko bio prisutan kada je saznala da je trudna.

– Malo je reći da smo bili oduševljeni, to je radost koja se ne meri samo se oseti! Jakovu smo odmah rekli da je mama u blagoslovenom stanju i da će dobiti batu ili seku – rekla je Seka, koja je na početku trudnoće i pol bebe još uvek ne zna, njen sin priželjkuje muško društvo.

– Od kada smo mu saopštili lepu vest on svaki dan govori da mama ima bebu u stomaku i kaže da je to bata – kroz osmeh kaže pevačica, a na pitanje da li će njen mezimac biti ljubomoran na bebu iskreno odgovara:

seka-aleksic

Mislim da će biti ljubomoran, ali mi kao roditelji ćemo to iznivelisati na pravi način.

Seka Aleksić se prvi put porodila pre dve godine u Srbiji, iako je plan bio da se porodi u Beču. Ona i Veljko su uveliko imali spremno ime za sina – Jakov Serafim, a i sada je tako. Iako ne znaju pol bebe, imena su spremna bez obzira na to da li će dobiti dečaka ili devojčicu.

– Nama kao roditeljima je svejedno. Šta Bog da, najbitnije je zdravlje deteta. Imena imamo odavno i to nekoliko na spisku – istakla je pevačica koja planira da bude aktivna trudnica.

– Nastupaću sve dok se budem osećala dobro, trudnoća je fenomenalna stvar i treba funkcionisati potpuno normalno – izjavila je Seka.

(Kurir.rs)